Förhyrd parkering - godkännande av flytt av personuppgifter

Den här tjänsten kräver inloggning
LÄS MER

Till dig som står i kö till en förhyrd parkeringsplats i Solna stads regi

Eftersom Solna stad inte längre kommer att erbjuda förhyrda parkeringar kommer vår kö att avvecklas. Till dig som stått i kö hos oss och önskar en parkeringsplats erbjuder vi istället en plats i Signalistens kösystem, du behåller självklart din kötid. Det enda du behöver göra är att godkänna flytten av personuppgifter genom att logga in i e-tjänsten med bank-id, kryssa i rutan som anger att du godkänner att vi flyttar över dina uppgifter till Signalistens kö, och skicka in ärendet.

Om du saknar bank-id kan du istället fylla i blanketten och skicka in den till oss.

Vi behöver ditt svar senast 30 mars 2020.

När flytten är klar kommer du att få ett e-postmeddelande. Därefter kan du logga in på Mina Sidor hos Signalisten med samma lösenord som du använt tidigare. Signalisten publicerar lediga parkeringsplatser i e-tjänsten varje vecka mellan tisdag och söndag.

https://www.signalisten.se/mina-sidor/logga-in

Solna stad och Signalisten har fram till i dag haft egna organisationer för förhyrda parkeringar. För att ge Solnaborna en bättre service och en effektivare organisation samlas alla förhyrda parkeringar inom Signalistens verksamhet från och med 1 juli 2020. I samband med att Signalisten tar över verksamheten kring förhyrda parkeringar kommer de också att ansvara för intresseanmälningar och köhantering vilket innebär att Solna stad inte kommer att ha kvar någon kö för förhyrda parkeringar.

Behandling av personuppgifter

Frågor om e-tjänsten

Följande behövs för e-tjänsten

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa